Buitenbad

Afkoelen of lekker plonzen in ons buitenbad? Geen probleem! In ons meer dan 25000 m3 grote buitenbad kun je zwemmen en ravotten naar hartelust. Het zwembad is voorzien van verschillende spelelementen en een grote familieglijbaan. Ook is er een glijbaan voor onze kleinere gasten. Geïnteresseerd in een dagentree voor ons buitenbad? Check dan onze tarieven.
Openstelling van het buitenbad is uiteraard weersafhankelijk. Kijk daarom altijd op onze website, rechtsboven aan de pagina. Kijk hier voor de actuele openingstijden van het buitenbad.

Peuterbad

Voor de allerkleinste is er een apart peuterbad met glijbaan. Ook daar zijn verschillende spelelementen te vinden voor extra waterpret! Door zijn ronde vorm is het overzichtelijk en kun je je kleintje goed in de gaten houden. 

Het dragen van zwemvleugels is voor kinderen zonder zwemdiploma overal verplicht. Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) zwemmen. Aan de kassa is het mogelijk om zwemvleugels/bandjes en zwemluiers aan te schaffen.

Ligweide

Even geen zin meer om te zwemmen? Geniet van de ruimte en de zon op onze uitgestrekte ligweide. Heerlijk uitrusten op je handdoek, een deken of op je luchtbed. Ons gras zorgt voor een lekker zachte ondergrond. Wil je je eigen (lig)stoel meenemen? Dat mag! Ook eigen bolderkarren mogen bij ons naar binnen.

Lig je liever in de schaduw?  Er zijn genoeg bomen op onze ligweide die zorgen voor een aangename verkoeling.

Ook voor onze sportieve bezoekers is er iets te doen.  Op onze ligweide vind je ons reuze springkussen. Speel een potje basketbal, volleyball of maak gebruik van onze pingpongtafel.

Benieuwd naar onze openingstijden? Dagelijks staat aan de rechter bovenzijde van deze pagina of het buitenbad geopend is of kijk hier voor meer informatie.