Zeemeerminzwemmen

Altijd al willen zwemmen als een zeemeermin, orka of haai? Vanaf januari geven wij les in zeemeerminzwemmen voor iedereen van 6 t/m 14 jaar die in het bezit is van een A en B diploma. Onze eigen professionele instructrices  nemen je mee naar de onderwaterwereld, en leren je echt zwemmen als een zeemeermin. Buiten het zwemmen zelf, gaan we de techniek verfijnen, leren hoe we snel een staart uitdoen, en wat we allemaal nog kunnen beleven met de zeemeerminnenstaart. En om het nog wat leuker te maken, hebben we voor de coole jongens en meisjes ook zwarte haaienstaarten met een haaienvin.

Onder begeleiding van een gediplomeerd zweminstructeur leer je alle technieken te beheersen die je nodig hebt om met een vin te kunnen zwemmen. We leren je onder andere over het materiaalgebruik, de juiste ademhalingstechnieken en om snel en sierlijk te zwemmen met de monovin en staart. Tijdens deze speciale zwemlessen werken we aan de basisvaardigheden en techniek, maar verwerken we ook speelse elementen in het lesgeven! Je voelt je als een vis in het water! Inclusief gebruik van monovin en staart.

Lesinhoud:

Les duur: 45 minuten

Aantal kinderen per groep: minimaal 4 maximaal 6

Basis cursus 4 lessen inclusief staart.

Tijdens de basiscursus leer je hoe je je als zeemeermin of zeemeerman behendig door het water beweegt. In de les komt onder andere aan bod hoe een staart aangetrokken wordt, hoe een zeemeermin mooie slagen maakt of hoe bijvoorbeeld de zeemeermin wokkel uitgevoerd wordt. De cursus wordt afgesloten met een diploma.

De basiscursus is een vereiste om verder te gaan voor de zeemeermin diploma’s brons, zilver en goud. De duur van de cursus voor het behalen van een diploma is steeds 12 weken en in week 13 is het diplomazwemmen. Na het basisdiploma is het gebruik van eigen materiaal wenselijk.

Minimale eisen voor deelname aan zeemeermin zwemmen:

Kinderen vanaf 6 jaar in het bezit van een A en B zwemdiploma. Natuurlijk kunnen kinderen die elders hun diploma gehaald hebben ook lekker meedoen.

Doelgroep:

6 t/m 14 jaar

Wat heb je nodig:

Zwemkleding
Handdoek
Zwembril/ duikbril. Wenselijk, maar geen must

Geef je zoon/dochter nu  op!

Lestijden

Startdata: vrijdag 13 januari en zaterdag 14 januari

 

  • Vrijdag: 18:15 – 19:00 uur (basis)
  • Vrijdag: 19:00 – 19:45 uur (brons)
  • Zaterdag: 12:00 – 12:45 uur (brons)
  • Zaterdag: 13.00 – 13.45 uur (basis)

Tarieven

  • Inschrijfgeld zeemeerminzwemmen: € 29,25 (inclusief persoonlijke pas)
  • Eekie’s zeemeermin maandkaart: 4 lessen € 37,50
  • Eekie’s zeemeermin kwartaalkaart: 12 lessen € 105,00
  • Basisdiploma zeemeermin zwemmen € 5,20
  • Diploma brons, zilver of goud zeemeermin zwemmen € 25,00. 

Diplomazwemmen

Er zijn nog geen datums bekend.