Belevenispark Steinerbos

Belevenispark Steinerbos is maar liefst 33 hectare groot. Dat zijn wel geteld 60 voetbalvelden en bij elkaar 330.000 m2!
Het ligt midden in het groen en centraal in Limburg.
In het Steinerbos kun je klimmen, klauteren, zwemmen en roeien. Je kunt zelfs racen op onze skelterbaan! Volg het blotevoetenpad om vervolgens op een boomstam te balanceren in onze natuurspeeltuin. Spring meters hoog op het springkussen om vervolgens een duik te nemen in het buitenbad. Durf te glijden van onze reuze glijbaan, kom knuffelen met de dieren op de kinderboerderij of rij een ritje mee met de Steinerbos Express.
Benieuwd wat er allemaal te doen is? Bekijk hier de plattegrond.

De dagentree biedt toegang tot de volgende faciliteiten:

Speelbos, blotevoetenpad, natuurspeeltuin, kinderboerderij, skelterbaan, reuzeglijbaan, reuze springkussen, roeivijver, buitenbad en binnenspeeltuin.

*Ons Park is het hele jaar geopend. Buiten het seizoen kunnen attracties gesloten zijn.
Check vooraf altijd onze openingstijden. Wil je meer weten over onze tarieven? Kijk dan hier.

Parkeren is gratis. Honden zijn niet toegestaan.

Binnenkort jarig? Boek dan bij ons jouw kinderfeestje. Wij zijn altijd in voor een feestje! Meer weten? Check dan onze verschillende arrangementen.
Wil je liever nog groter uitpakken? Een verjaardag, bruiloft, bbq of vergadering? Kom dan naar Brasserie Steinerbos. Ook voor een hapje en een drankje ben je hier op de juiste plek.