| Vandaag zijn wij geopend van 10:00-18:00 uur

Het buitenbad is vandaag gesloten 

Vragen? Neem contact met ons op +31 (0)46 - 426 8000 of via info@steinerbos.nl

Tickets bestellen

| Vandaag zijn wij geopend van 10:00-18:00 uur

Het buitenbad is vandaag gesloten 

Vragen? Neem contact met ons op +31 (0)46 - 426 8000 of via info@steinerbos.nl

Binnenspeeltuin

Geniet van 1600 m2 indoor speelplezier!

Welkom in Eekies Rijk! DE binnenspeeltuin van Steinerbos! Onze binnenspeeltuin ligt in het speelbos van Steinerbos.

Geniet van uren speelplezier! Hier kun je klauteren, glijden, kruipen en op avontuur gaan door uitdagende tunnels en geheime gangen. Ook zijn er ballenbakken of bouw een kasteel met onze superlego blokken.

Kom en geniet bij ons van 1600 m2 indoor speelplezier!

Je kunt er rondrijden met elektrische minicars of zelfs voetballen en basketballen op ruim 2 meter hoogte! Nog niet hoog genoeg? Probeer dan onze 12 super coole trampolines, waarvan er 4 in een hoek van 35 graden staan. Spring hier meters hoog de lucht in of maak spectaculaire salto’s. Super tof!

Ook aan de allerkleinsten is gedacht. In de overzichtelijke peuter mini zone kunnen ze heerlijk spelen, kruipen en klauteren. Ook is er een trampoline en een ballenbak.

Honger of dorst gekregen? In onze horeca kun je terecht voor diverse versnaperingen door de uitgebreide keuken.

Voor de allergrootsten is er gratis WiFi en een binnen en buiten terras. Zowel buiten als binnen staan tafels en stoelen om heerlijk te zitten en te genieten van de spelende kinderen.

Ook zijn er kluisjes om je waardevolle spullen in op te bergen. Hier gaat € 0,50 in en deze krijg je na gebruik weer retour.
Oh, en vergeet je sokken niet mee te nemen! Voor de veiligheid en hygiëne zijn deze verplicht. Geen sokken bij je? Geen probleem! Deze zijn te koop in onze binnenspeeltuin voor slechts € 3,95. 

Ben je bijna jarig? Ook voor een kinderfeestje kun je bij ons terecht! Lees hier alles over de mogelijkheden en arrangementen die we bieden.

Huisregels binnenspeeltuin

 

binnenspeeltuin.jpg

Eekiemobiel

Meer informatie
over ons park

 

Kinderfeestje

Heb je wat te vieren? Organiseer dan een kinderfeestje bij Steinerbos. Geniet van alles wat het Belevenispark te bieden heeft. Kijk wat de mogelijkheden zijn via onderstaande button.

 

Bekijk kinderfeestjes

Overige attracties

In het Steinerbos kun je klimmen, klauteren, zwemmen en roeien. Je kunt zelfs racen op onze skelterbaan! Volg het blotevoetenpad om vervolgens op een boomstam te balanceren in onze natuurspeeltuin.  Ontdek al onze attracties!
 

Bekijk overige attracties

Abonnementen

Wil je onbeperkt genieten van alle faciliteiten die ons Park biedt? Bestel dan een abonnement van Steinerbos Belevenispark en bezoek het speelbos, blotevoetenpad, natuurspeeltuin, kinderboerderij, binnenspeeltuin en nog veel meer! En dat zo vaak als jij wilt!

Bekijk abonnementen

 

lijn-naam.png

 

lijn-eekie.png

 

Ontdek
maximaal
speelplezier!