Nieuws

In Steinerbos valt altijd iets te beleven. Wil je op de hoogte blijven van alle gebeurtenissen van Belevenispark Steinerbos en Zwembad Steinerbos? Hou dan onze nieuwspagina in de gaten!

Hondenzwemmen 2021

Op zondag 3 oktober sluiten we het zomerseizoen af met het jaarlijkse hondenzwemmen.

Tijd: 10.00 – 14.00
Entreeprijs: €1 per hond

De volledige opbrengst gaat naar een goed doel.
Vooraf aanmelden is niet nodig.

Aanwezige stands:

De Vagebond Hondenschool Stein
Steinerbos

Vanuit de stand heb je de mogelijkheid om samen met je hond een Detectie workshop te volgen. Dit kan per groepjes van maximaal 5.

Ook zullen er twee instructeurs een demo ManTrailing geven met beginnende tot gevorderde honden. Hier heb je de mogelijkheid om mee te kijken in groepjes van max. 5 personen. Dit is zonder je hond. De Vagebond zal met 8 deelnemende honden aanwezig zijn, zodat er de mogelijkheid  is om met 40 personen mee te kijken.

Wat is ManTrailing?

ManTrailing is het zoeken naar een persoon via een gelopen spoor op basis van een aangeboden geur van de verdwenen persoon.

Wat is Detectie?

Detectie is binnen een afgebakend gebied zoeken naar een stof die de hond aangeleerd heeft gekregen. Denk aan drugs, tabak, explosieven, kruiden, bacteriën, uitwerpselen, geld, mobiele telefoons, kadavers etc

Kom jij met jouw trouwe viervoeter een duik nemen in ons buitenbad?

Bekijk hier de video van het hondenzwemmen 2020.

Heb je interesse om met je stand naar het hondenzwemmen te komen,? Dat kan!
Stuur hiervoor een e-mail naar jos.wiertz@steinerbos.nl

NIEUW NIEUW NIEUW!

Wil je heerlijk ontspannen met je kleintje? Vanaf nu bieden we baby- en peuterzwemmen ook aan op vrijdagochtend van 10:30-11:15 uur.
Reserveren is verplicht. Wil je meer weten of meteen een plekje reserveren? Kijk dan hier voor alle informatie.

BACK TO SCHOOL

Naar school gaan was nog nooit zo leuk! Maak je outfit af met deze coole Eekie rugtas. Deze is te koop aan de kassa voor slechts €14,95.

                     Ben jij klaar voor het nieuwe schooljaar?

STEINERBOS TRAKTEERT

Wil jij ook een coole tattoo, je t-shirt of telefoonhoesje laten pimpen? Kom dan naar binnenspeeltuin Steinerbos! Dit weekend van 11.00 – 15.00 gratis airbrush voor iedereen!

DUBBEL FEEST!

Niet alleen bestaat Steinerbos 75 jaar, ook onze directeur werd op 19 augustus maar liefst 50 jaar! Hiep hier hoera!

Namens het gehele team Steinerbos gefeliciteerd Marc!

GEZINSSITUATIE GEWIJZIGD

Onze pauwen Trek en Trees volgen hun route voortaan met z’n vijven. De geboorte van de 3 kuikens maakt het gezin nu compleet.
Wanneer kom jij de baby’s bewonderen?

? STEINERBOS VIERT 75 JAAR! ?

Het is feest, want Steinerbos bestaat dit jaar 75 jaar!! Dit willen we de komende weken graag samen met jullie vieren, want wie jarig is trakteert!
Benieuwd naar onze traktaties? Kijk dan hier.

NIEUW! DE SPELEOBOX

Nergens in Nederland te vinden… Steinerbos heeft het! De Speleobox! Met een lampje op je hoofd kruip je door de donkere gangen. Vind jij als eerste de uitgang?
Wil je meer weten over de speleobox? Kijk dan hier.

SAMEN OPRUIMEN

Hou je van de natuur en een opgeruimd park? Help dan Eekie met rommel verzamelen en gooi jouw afval in onze nieuw gepimpte prullenbakken. Doe je mee?

Klimparcour Steinerbos

Nieuw in Steinerbos!

Nieuw in ons park is Eekie’s touwenparcours! Hier geldt “de vloer is lava”.
Lukt het jou om het klimparcour te volgen zonder de vloer aan te raken?

Diplomazwemmen

Deze toppers mochten vandaag afzwemmen, met als resultaat het zwemdiploma / zwembrevet in the pocket! Gefeliciteerd allemaal! Jullie hebben het super gedaan!

200 meter zwembrevet

A diploma

B diploma

C diploma

Babynieuws!

Oh deer! Onze herten hebben zich de afgelopen tijd niet aan de 1,5 meter regel weten te houden ? Dit met als resultaat dat we werden verblijd met de geboorte van 3 baby hertjes. Heb jij ze al gespot?

UPDATE BINNENSPEELTUIN
Naar het toilet gaan was nog nooit zo leuk! Onlangs werden de toiletten gepimpt met een geweldig design van onze eigen Eekie. Ook de vloer werd voorzien van een coating.
Wanneer kom jij spelen?

DIPLOMA ZWEMMEN

Hier zijn ze dan! Onze toppers, helden en heldinnen! Wat zijn we trots op jullie! Iedereen heeft vandaag super zijn best gedaan. Het diploma en zwembrevet hebben jullie dan ook dik verdiend! Gefeliciteerd!

Onze 200 meter zwembrevet toppers

De A diploma toppers

De B diploma toppers

De C diploma toppers

Beheer eikenprocessierups

Ook dit jaar zijn we weer gestart met de beheer van de eikenprocessierups. Zo kunnen al onze bezoekers veilig gebruik maken van al onze faciliteiten.

Heerlijk zitten in de zon

Even uitrusten op een bankje, genieten van de spelende kinderen en de natuur of gewoon lekker een broodje eten op één van onze picknicktafels. Hopelijk kan en mag dit binnenkort weer!
Onze bankjes zijn er in elk geval klaar voor!
UPDATE BUITENBAD

Afgelopen weekend was dan eindelijk het buitenbad gevuld met water! Eerst werden wel nog de speelelementen voorzien van een nieuw laagje verf. ?

? Every day we’re shuffeling ?

Harken, schoffelen en gras zaaien. We halen alles uit de kast om ons park klaar te maken, zodat we hopelijk snel weer open mogen.

*BUITENBAD*

Ook ons buitenbad kreeg een poetsbeurt en is weer klaar om te vullen met water. Moeder natuur had het behoorlijk vies gemaakt. Gelukkig is er inmiddels niks meer van te zien.
Wist je dat er ongeveer 1.650.000 liter wat in ons buitenbad gaat?

*HALLO LENTE*

Ondertussen wordt er in ons park nog steeds hard gewerkt. Alle herfstbaderen worden opgeruimd en we maken ons klaar voor het nieuwe seizoen.Wij verwelkomen hiermee dan ook de lente en nemen afscheid van de herfst ?

Hopelijk mogen we snel weer open, zodat ook jullie weer van ons park kunnen genieten!

Heb jij al lentekriebels?

*Horecapunt*

De horeca mag, net als ons park, helaas nog niet open. Wel is de metamorfose van ons horecapunt in volle gang.
Deze is voorzien van een opvallend groen kleurtje.

*Start van een nieuwe week*

Het weer is perfect om de bankjes bij het buitenbad onder handen te nemen. Deze zijn geschuurd en voorzien van een laagje grondverf. Even goed laten drogen en dan is het tijd om ook deze kleur te geven!

*UPDATE*
Helaas moeten we jullie nog wat langer missen ? Wij brengen alvast wat kleur in deze donkere tijden. ?
Hopelijk kunnen jullie het snel zelf komen bewonderen. Hou nog even vol en blijf gezond!

De kerstvakantie viel bij onze pauwen wat vroeg dit jaar. Maar na 2 avontuurlijke weken zijn ze weer terug in hun verblijf. Wat een avontuur! Iedereen bedankt voor het geduld en medewerking. En een dikke dankjewel voor Leny en Frans voor het vangen van onze pauwen. Een toepasselijke naam hebben de beide pauwen nu ook gekregen. Trek en Trees zitten er deze kerst gelukkig weer warmpjes bij op de kinderboerderij.

Ondertussen zijn we nog steeds bezig met het restylen van ons Belevenispark. Afgelopen week werd onze binnenspeeltuin voorzien van een nieuw jasje. Wederom weer top werk afgeleverd door Rope Reclameproducties!
Kom je gauw een kijkje nemen?

*KIDS HALLOWEEN*

Kom op woensdagmiddag 28 oktober 2020 verkleed naar onze binnenspeeltuin! Voor onze kleine gasten is er dan Kids Halloween met verschillende spelletjes. Er zijn 4 tijdvakken, namelijk van 13:00-14:00, 14:00-15:00, 15:00-16:00 en van 16:00-17:00. Per tijdvak zijn 30 personen toegestaan (dit is inclusief kinderen) Vergeet niet te reserveren! Reserveren kan enkel via onze webshopWanneer je reserveert voor de binnenspeeltuin mag je zowel voor als na het tijdvak gebruik maken van het speelbos.

*Restyling Steinerbos Belevenispark*
Update voor 2020! In ons park zijn onlangs verschillende reclamezuilen en borden geplaatst met ons nieuwe logo. Je komt Eekie ? nu op meerder plaatsen tegen! De restyling is nog in volle gang! Heb jij ze al gespot? Met dank aan Rope Reclameproducties.

AFTERMOVIE STEINERBOS HONDENZWEMMEN 2020

Dit was HONDENZWEMMEN 2020 ?‍???! Op 27 september was het dan zover. De viervoeters stonden te popelen om een laatste duik te nemen in ons buitenbad. En wat hebben ze genoten! Het was een geweldige dag! Nogmaals bedankt voor jullie komst en tot volgende jaar!