+31 (0)46 – 426 8000 info@steinerbos.nl

Nieuws

Wat is het stil in Steinerbos….. We missen jullie!
 
In verband met de lockdown wordt de voorverkoop van de seizoensabonnementen éénmalig en uniek verlengd t/m 31 januari 2021! Dus grijp jouw korting nu het nog kan!

Bestellen kan via de webshop of we helpen je hiermee graag aan ons buitenloket. Deze is geopend van ma t/m vr van 8.00 – 11.00 uur.

 
Blijf gezond en tot snel!
Wij zitten tijdens deze lockdown niet stil. Onze beweegbare bodem van het binnenbad kreeg onlangs een onderhoudsbeurt.
Hopelijk mogen de zwemactiviteiten binnenkort weer van start gaan en zien we jullie snel weer!
Hou vol en blijf gezond!

De kerstvakantie viel bij onze pauwen wat vroeg dit jaar. Maar na 2 avontuurlijke weken zijn ze weer terug in hun verblijf. Wat een avontuur! Iedereen bedankt voor het geduld en medewerking. En een dikke dankjewel voor Leny en Frans voor het vangen van onze pauwen. Een toepasselijke naam hebben de beide pauwen nu ook gekregen. Trek en Trees zitten er deze kerst gelukkig weer warmpjes bij op de kinderboerderij.

Uitbreiding kinderboerderij

Onlangs is onze kinderboerderij uitgebreid met pauwen. Afgelopen weekend hebben we nog 2 nieuwe bewoners mogen verwelkomen op onze kinderboerderij. Ze zijn zacht, lief en super schattig! Maak kennis met onze alpaca’s! Wanneer kom jij ze bewonderen?

Vergeet niet te reserveren! Ga hiervoor naar onze webshop.

START VOORVERKOOP SEIZOENSABONNEMENT 2021

Ja hoor! Daar is hij dan! Het nieuwe Steinerbos seizoensabonnement voor 2021! Heb jij hem al besteld?

Bestel vóór 17 januari 2021 ons seizoensabonnement en betaal geen €59,95 maar slechts €44,95! Dat is maar liefst €15 korting per persoon! 

Pak nu jouw voordeel en bestel jouw seizoensabonnement 2021 via onze webshop. Ook te koop aan de kassa van het Steinerbos.

 

Dit abonnement biedt toegang tot de volgende faciliteiten:

Buitenbad, speelbos, blotevoetenpad, natuurspeeltuin, kinderboerderij, roeivijver en binnenspeeltuin.

Ondertussen zijn we nog steeds bezig met het restylen van ons Belevenispark. Afgelopen week werd onze binnenspeeltuin voorzien van een nieuw jasje. Wederom weer top werk afgeleverd door Rope Reclameproducties!
Kom je gauw een kijkje nemen?
*EXTRA SPEELPLEZIER*
Krijg je geen genoeg van klimmen, klauteren en spelen? Dan hebben wij goed nieuws!
Vanaf nu geldt voor elke vrijdag EN zaterdag een extra tijdvak van 17:00 uur tot 19:00 uur voor onze binnenspeeltuin! Inkom uiterlijk tot 17:30! Reserveer nu via www.steinerbos.nl want vol=vol! Zien we je snel?

*GOED NIEUWS OPENING 19 NOVEMBER*

Op 3 november kregen we een minder leuk bericht
Ook wij moesten door COVID-19 voor 2 weken dicht
Maar misschien hebben jullie het al gehoord?
17 november was er eindelijk het verlossende woord
Wat wij alleen maar konden hopen
Is nu bevestigd, WE MOGEN WEER OPEN!
Daarom van ons dit leuke bericht
Wil je naar het Steinerbos dan is reserveren verplicht!
Reserveer nu jouw plek via www.steinerbos.nl
Hopelijk zien we jullie weer snel!

Lieve kinderen en bezoekers,

Gisteravond heeft de overheid de nieuwe coronamaatregelen bekend gemaakt. Dit betekent voor Steinerbos dat het zwembad, de binnenspeeltuin en het speelbos tot en met 18 november gesloten zijn.

We vinden het zo jammer, maar uiteraard begrijpen wij ook dat dit noodzakelijk is.
Afhaal bij de onze Brasserie blijft mogelijk. TIP: dit weekend zit er bij elk afhaalmenu een smakelijke verrassing!

 

Hou onze website www.steinerbos.nl en social media in de gaten voor updates. We houden jullie op de hoogte!

Zodra de situatie dit toelaat heten we jullie weer van harte welkom in het Steinerbos!

 

Heb je toch nog vragen? We zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 10.00 t/m 14.00 uur via 046-4268000 of stuur een e-mail naar info@steinerbos.nl.

Tot snel en blijf gezond!

 

NIEUW!

EXTRA BANENZWEMMEN

Ben jij altijd vroeg uit de veren? Hou jij van een sportieve start van de week? Vanaf 2 november starten we elke maandag van 07:00 – 08:30 met banenzwemmen.

 

Vanaf 8 november kun je ook elke zondag van 9:30-10:30 banenzwemmen! Dus start je zondag in het zwembad en reserveer nu via onze webshop. Reserveren is verplicht.

Reserveer hier jouw zwemmoment!

NIEUW NIEUW NIEUW!

LADIES ONLY ZWEMMEN

Wil je even met de vrouwen onder elkaar zijn? Hou je van zwemmen en bewegen? Speciaal voor alle dames van 14 jaar en ouder is er vanaf zaterdag 7 november het Steinerbos Ladies Only zwemmen! Zelfs het zwembad team Steinerbos is dan ‘ladies only’. Sorry mannen, hier zijn jullie niet toegestaan.

Zin gekregen om je op te geven? Dat kan vanaf maandag 26 oktober via onze webshop. Reserveren is verplicht!

*KIDS HALLOWEEN*

Kom op woensdagmiddag 28 oktober 2020 verkleed naar onze binnenspeeltuin! Voor onze kleine gasten is er dan Kids Halloween met verschillende spelletjes. Er zijn 4 tijdvakken, namelijk van 13:00-14:00, 14:00-15:00, 15:00-16:00 en van 16:00-17:00. Per tijdvak zijn 30 personen toegestaan (dit is inclusief kinderen) Vergeet niet te reserveren! Reserveren kan enkel via onze webshopWanneer je reserveert voor de binnenspeeltuin mag je zowel voor als na het tijdvak gebruik maken van het speelbos.

*Restyling Steinerbos Belevenispark*
Update voor 2020! In ons park zijn onlangs verschillende reclamezuilen en borden geplaatst met ons nieuwe logo. Je komt Eekie 🐿 nu op meerder plaatsen tegen! De restyling is nog in volle gang! Heb jij ze al gespot? Met dank aan Rope Reclameproducties.

HALLOWEENTOCHT 2020

Naar aanleiding van de aangescherpte corona maatregelen hebben wij besloten de Halloweentocht in ons Park voor dit jaar te annuleren. Aan alle vrijwilligers een dikke dankjewel voor de aangeboden hulp. Voor onze bezoekers, we hopen jullie volgend jaar alsnog de stuipen op het lijf te jagen! Het Halloweenfeest voor de kinderen gaat wel door. 
Zorg voor elkaar en blijf gezond!

Vanaf maandag 5 oktober is het verplicht om te reserveren voor de binnenspeeltuin. Dit kan online via onze webshop. Heb je gereserveerd maar kun je toch niet komen? Meld je dan af via 046-4268000, zodat we jouw plek aan iemand anders kunnen geven. Kijk voor alle andere corona maatregelen hier.

ZOMERAFSLUITER! STEINERBOS HONDENZWEMMEN 2020

Jawel, dit seizoen sluiten we af met het befaamde Hondenzwemmen. Na deze vreemde periode hebben onze
trouwe viervoeters die lekkere verfrissende plons wel verdiend. Op zondag 27 september zijn alle honden én hun baasjes welkom van 14:00- 17:00 uur om voor de laatste keer gebruik te maken van ons buitenbad.

Iedereen (met of zonder hond) is welkom.

Voor bezoekers:
– Entree is 1 euro per hond! Dit gaat naar het goede doel, wij hebben dit jaar gekozen voor: Dierenbescherming Stein
– Je mag zelf mee het water in, een wetsuite is aan te raden
– Wel zo fijn als iedereen zijn “hondenkakje in een zakje doet”. Denk dus aan je poepzakjes
– Alle honden mogen vrij rondlopen. Bepaal zelf of jouw hond sociaal genoeg is voor dit evenement.
– Je hoeft je niet aan te melden: entree via kassa Steinerbos aan de voorzijde van het Zwembad.
De precieze invulling van het programma en de aangepaste corona-huisregels worden later bekend gemaakt. Vergeet het evenement niet in je agenda te noteren!

GOED NIEUWS!

Vanaf 24 augustus starten de zwemlessen voor de leerlingen van groep 1 en 2 (diploma A) weer. Yes, alle kinderen kunnen weer hun zwemles volgen!
Dit betekent dat iedereen na de zomervakantie weer op de reguliere tijd (voor corona) gaat zwemmen.
Ook gaat de instroom vanuit de wachtlijst weer van start. Vanaf deze week nemen we contact op met de ouders van die kinderen waarvoor er een plek vrij is.
Nog een fijne zomervakantie en tot snel!