Nieuws

UPDATE BINNENSPEELTUIN
Naar het toilet gaan was nog nooit zo leuk! Onlangs werden de toiletten gepimpt met een geweldig design van onze eigen Eekie. Ook de vloer werd voorzien van een coating.
En weet je wat nog leuker is?? De binnenspeeltuin mag vanaf vandaag weer open! Wanneer kom jij spelen?
Reserveer jouw dagentree via de webshop.

WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR!

Onlangs kregen we eindelijk het goede nieuws dat alles weer open mag! We hebben er zin in!
Dit betekent dat de binnenspeeltuin vanaf zaterdag 5 juni zijn deuren weer opent.

Alle zwemactiviteiten starten vanaf maandag 7 juni.

Reserveren en een gezondheidscheck zijn verplicht.
Kijk voor alle informatie op onze website

DIPLOMA ZWEMMEN

Hier zijn ze dan! Onze toppers, helden en heldinnen! Wat zijn we trots op jullie! Iedereen heeft vandaag super zijn best gedaan. Het diploma en zwembrevet hebben jullie dan ook dik verdiend! Gefeliciteerd!

Onze 200 meter zwembrevet toppers

De A diploma toppers

De B diploma toppers

De C diploma toppers

Beheer eikenprocessierups

Ook dit jaar zijn we weer gestart met de beheer van de eikenprocessierups. Zo kunnen al onze bezoekers veilig gebruik maken van al onze faciliteiten.

Joepie! We mogen op woensdag 19 mei weer open!

Er wordt nog een kleine slag om de arm gehouden, maar vooralsnog rekenen we erop dat we woensdag 19 mei open mogen met ons Park en binnenbad (niet de binnenspeeltuin).
Hou onze website en social media kanalen in de gaten voor de reserveringsmogelijkheden.

Heerlijk zitten in de zon

Even uitrusten op een bankje, genieten van de spelende kinderen en de natuur of gewoon lekker een broodje eten op รฉรฉn van onze picknicktafels. Hopelijk kan en mag dit binnenkort weer!
Onze bankjes zijn er in elk geval klaar voor!
UPDATE BUITENBAD

Afgelopen weekend was dan eindelijk het buitenbad gevuld met water! Eerst werden wel nog de speelelementen voorzien van een nieuw laagje verf. ๐ŸŽจ

Het buitenbad is schoon. Het zonnetje schijnt. ๐ŸŒž De kraan staat aan.๐Ÿšฟ
Het vullen van ons buitenbad is begonnen! Kun jij raden wanneer het zwembad vol is?

๐ŸŽถ Every day we’re shuffeling ๐ŸŽถ

Harken, schoffelen en gras zaaien. We halen alles uit de kast om ons park klaar te maken, zodat we hopelijk snel weer open mogen.

*BUITENBAD*

Ook ons buitenbad kreeg een poetsbeurt en is weer klaar om te vullen met water. Moeder natuur had het behoorlijk vies gemaakt. Gelukkig is er inmiddels niks meer van te zien.
Wist je dat er ongeveer 1.650.000 liter wat in ons buitenbad gaat?

*HALLO LENTE*

Ondertussen wordt er in ons park nog steeds hard gewerkt. Alle herfstbaderen worden opgeruimd en we maken ons klaar voor het nieuwe seizoen.Wij verwelkomen hiermee dan ook de lente en nemen afscheid van de herfst ๐Ÿ‚

Hopelijk mogen we snel weer open, zodat ook jullie weer van ons park kunnen genieten!

Heb jij al lentekriebels?

*De 3 D’s*

Onze Diggy en Daaf hebben er een speelkameraadje bij. Welkom Daantje!
En Daantje is niet alleen…..ze is in blije verwachting!

Wist je dat een alpaca 11 maanden drachtig is? Het duurt dus nog wel even voordat de veulen er is. We houden jullie op de hoogte!

Wat denken jullie, wordt het een jongen of een meisje?

* Zoek de verschillen *

Waar er afgelopen week veel groen geverfd is, wordt er vandaag juist groen verwijderd. Alle toestellen in het park worden grondig schoongemaakt en zien weer uit als nieuw!
Zien jullie het verschil?

WINTERPRET ROEIVIJVER STEINERBOSย 
Wie had ooit gedacht dat er nog geschaatst zou worden op onze roeivijver! Wij hebben ervan genoten. Jullie ook?

*Horecapunt*

De horeca mag, net als ons park, helaas nog niet open. Wel is de metamorfose van ons horecapunt in volle gang.
Deze is voorzien van een opvallend groen kleurtje.

*Start van een nieuwe week*

Het weer is perfect om de bankjes bij het buitenbad onder handen te nemen. Deze zijn geschuurd en voorzien van een laagje grondverf. Even goed laten drogen en dan is het tijd om ook deze kleur te geven!

*UPDATE*
Helaas moeten we jullie nog wat langer missen ๐Ÿ˜“ Wij brengen alvast wat kleur in deze donkere tijden. ๐ŸŽจ
Hopelijk kunnen jullie het snel zelf komen bewonderen. Hou nog even vol en blijf gezond!
Wij zitten tijdens deze lockdown niet stil. Onze beweegbare bodem van het binnenbad kreeg onlangs een onderhoudsbeurt.
Hopelijk mogen de zwemactiviteiten binnenkort weer van start gaan en zien we jullie snel weer!
Hou vol en blijf gezond!

De kerstvakantie viel bij onze pauwen wat vroeg dit jaar. Maar na 2 avontuurlijke weken zijn ze weer terug in hun verblijf. Wat een avontuur! Iedereen bedankt voor het geduld en medewerking. En een dikke dankjewel voor Leny en Frans voor het vangen van onze pauwen. Een toepasselijke naam hebben de beide pauwen nu ook gekregen. Trek en Trees zitten er deze kerst gelukkig weer warmpjes bij op de kinderboerderij.

Uitbreiding kinderboerderij

Onlangs is onze kinderboerderij uitgebreid met pauwen. Afgelopen weekend hebben we nog 2 nieuwe bewoners mogen verwelkomen op onze kinderboerderij. Ze zijn zacht, lief en super schattig! Maak kennis met onze alpaca’s! Wanneer kom jij ze bewonderen?

Vergeet niet te reserveren! Ga hiervoor naar onze webshop.

Ondertussen zijn we nog steeds bezig met het restylen van ons Belevenispark. Afgelopen week werd onze binnenspeeltuin voorzien van een nieuw jasje.ย Wederom weer top werk afgeleverd doorย Rope Reclameproducties!
Kom je gauw een kijkje nemen?

*KIDS HALLOWEEN*

Kom op woensdagmiddag 28 oktoberย 2020 verkleed naar onze binnenspeeltuin! Voor onze kleine gasten is er dan Kids Halloween met verschillende spelletjes. Er zijn 4 tijdvakken, namelijk vanย 13:00-14:00, 14:00-15:00, 15:00-16:00 en van 16:00-17:00.ย Per tijdvak zijn 30 personen toegestaan (dit is inclusief kinderen) Vergeet niet te reserveren! Reserveren kan enkel via onze webshop.ย Wanneer je reserveert voor de binnenspeeltuin mag je zowel voor als na het tijdvak gebruik maken van het speelbos.

*Restyling Steinerbos Belevenispark*
Update voor 2020! In ons park zijn onlangs verschillende reclamezuilen en borden geplaatst met ons nieuwe logo. Je komt Eekie ๐Ÿฟ nu op meerder plaatsen tegen! De restyling is nog in volle gang! Heb jij ze al gespot? Met dank aan Rope Reclameproducties.

AFTERMOVIE STEINERBOS HONDENZWEMMEN 2020

Dit was HONDENZWEMMEN 2020ย ๐Ÿ•โ€๐Ÿฆบ๐Ÿ•๐Ÿฉ! Op 27 september was het dan zover. De viervoeters stonden te popelen om een laatste duik te nemen in ons buitenbad. En wat hebben ze genoten! Het was een geweldige dag! Nogmaals bedankt voor jullie komst en tot volgende jaar!