Nieuws

In Steinerbos valt altijd iets te beleven. Wil je op de hoogte blijven van alle gebeurtenissen van Belevenispark Steinerbos en Zwembad Steinerbos? Hou dan onze nieuwspagina in de gaten!

AFZWEMTOPPERS
Enige tijd geleden wisten deze toppers hun zwemdiploma te behalen. Goed gedaan allemaal! Een dikke proficiat voor jullie 🥳
HONDENZWEMMEN 2021
Even een bedankje aan alle aanwezige stands:
– Dierenbescherming Limburg
– Dogside Amby Groeneweg
– De Vagebond Hondenschool Stein
Wat een opkomst! De gehele opbrengst gaat naar het goede doel: Dierenbescherming Limburg. Meer info hierover volgt nog.
Niet alleen wij, maar vooral de honden hebben ervan genoten!
Tot volgend jaar weer!

Hondenzwemmen 2021

Op zondag 3 oktober sluiten we het zomerseizoen af met het jaarlijkse hondenzwemmen.

Tijd: 10.00 – 14.00
Entreeprijs: €1 per hond

De volledige opbrengst gaat naar een goed doel. Het goede doel dit jaar is Dierenbescherming Limburg. Zij aanwezig zijn met een dierenambulance. Mensen kunnen dan een kijkje in de ambulance nemen en de vrijwilligers kunnen baasjes van honden handige tips uit de praktijk meegeven zoals het belang van chippen en registreren, wat te doen als je hond onverhoopt wegloopt of zoek is etc.

Vooraf aanmelden is niet nodig.

 

Aanwezige stands:

 

Vanuit de stand heb je de mogelijkheid om samen met je hond een Detectie workshop te volgen. Dit kan per groepjes van maximaal 5.

Ook zullen er twee instructeurs een demo ManTrailing geven met beginnende tot gevorderde honden. Hier heb je de mogelijkheid om mee te kijken in groepjes van max. 5 personen. Dit is zonder je hond. De Vagebond zal met 8 deelnemende honden aanwezig zijn, zodat er de mogelijkheid  is om met 40 personen mee te kijken.

Wat is ManTrailing?

ManTrailing is het zoeken naar een persoon via een gelopen spoor op basis van een aangeboden geur van de verdwenen persoon.

Wat is Detectie?

Detectie is binnen een afgebakend gebied zoeken naar een stof die de hond aangeleerd heeft gekregen. Denk aan drugs, tabak, explosieven, kruiden, bacteriën, uitwerpselen, geld, mobiele telefoons, kadavers etc

Kom jij met jouw trouwe viervoeter een duik nemen in ons buitenbad?

Bekijk hier de video van het hondenzwemmen 2020.

Heb je interesse om met je stand naar het hondenzwemmen te komen,? Dat kan!
Stuur hiervoor een e-mail naar jos.wiertz@steinerbos.nl

NIEUW NIEUW NIEUW!

Wil je heerlijk ontspannen met je kleintje? Vanaf nu bieden we baby- en peuterzwemmen ook aan op vrijdagochtend van 10:30-11:15 uur.
Reserveren is verplicht. Wil je meer weten of meteen een plekje reserveren? Kijk dan hier voor alle informatie.

BACK TO SCHOOL

Naar school gaan was nog nooit zo leuk! Maak je outfit af met deze coole Eekie rugtas. Deze is te koop aan de kassa voor slechts €14,95.

                     Ben jij klaar voor het nieuwe schooljaar?

? STEINERBOS VIERT 75 JAAR! ?

Het is feest, want Steinerbos bestaat dit jaar 75 jaar!! Dit willen we de komende weken graag samen met jullie vieren, want wie jarig is trakteert!
Benieuwd naar onze traktaties? Kijk dan hier.

NIEUW! DE SPELEOBOX

Nergens in Nederland te vinden… Steinerbos heeft het! De Speleobox! Met een lampje op je hoofd kruip je door de donkere gangen. Vind jij als eerste de uitgang?
Wil je meer weten over de speleobox? Kijk dan hier.
Klimparcour Steinerbos

Nieuw in Steinerbos!

Nieuw in ons park is Eekie’s touwenparcours! Hier geldt “de vloer is lava”.
Lukt het jou om het klimparcour te volgen zonder de vloer aan te raken?

*KIDS HALLOWEEN*

Kom op woensdagmiddag 28 oktober 2020 verkleed naar onze binnenspeeltuin! Voor onze kleine gasten is er dan Kids Halloween met verschillende spelletjes. Er zijn 4 tijdvakken, namelijk van 13:00-14:00, 14:00-15:00, 15:00-16:00 en van 16:00-17:00. Per tijdvak zijn 30 personen toegestaan (dit is inclusief kinderen) Vergeet niet te reserveren! Reserveren kan enkel via onze webshopWanneer je reserveert voor de binnenspeeltuin mag je zowel voor als na het tijdvak gebruik maken van het speelbos.

*Restyling Steinerbos Belevenispark*
Update voor 2020! In ons park zijn onlangs verschillende reclamezuilen en borden geplaatst met ons nieuwe logo. Je komt Eekie ? nu op meerder plaatsen tegen! De restyling is nog in volle gang! Heb jij ze al gespot? Met dank aan Rope Reclameproducties.

AFTERMOVIE STEINERBOS HONDENZWEMMEN 2020

Dit was HONDENZWEMMEN 2020 ?‍???! Op 27 september was het dan zover. De viervoeters stonden te popelen om een laatste duik te nemen in ons buitenbad. En wat hebben ze genoten! Het was een geweldige dag! Nogmaals bedankt voor jullie komst en tot volgende jaar!