+31 (0)46 – 426 8000 info@steinerbos.nl

Kinderboerderij

Kinderboerderij Steinerbos

Even uitgespeeld? Kom dan naar onze kinderboerderij. Hartstikke leuk voor jong én oud! Of je nu komt met je dreumes, peuter, kleuter of tiener, een dierenliefhebber smelt weg bij het zien van onze dieren!

Onze kinderboerderij ligt aan de rand van het Steinerbos, omringd door groen. Onze dieren hebben hier alle plaats om te eten, spelen en chillen.
Naast eenden, bijen en konijnen hebben we ook herten en verschillende soorten vogels.

Nieuw in 2020 zijn onze Göttinger varkentjes, pauwen en alpaca’s. 

Zijn ze niet schattig!

 

Maar er is meer!

Ook zijn er geiten en kippen die vrij rondlopen. Kom jij de geiten knuffelen? Daar zijn ze dol op! Zeg ook nog even gedag tegen de wollige schapen.

In onze kinderboerderij en in ons park zijn verschillende volières te vinden met vogels. Er zijn kwartels, parkieten, dwergpapegaaien, goud fazant en een bos fazant. Teveel om op te noemen dus!

Je mag de dieren zelfs mee helpen voeren. Voor de dieren is er speciaal eten. Dus voer ze niet met je eigen etenswaren en hou je tas dicht. Vraag natuurlijk wel altijd even aan de beheerder of de medewerkers van de kinderboerderij wat wel en niet mag.
Heb je na het knuffelen en aaien van de dieren nog energie over? Leef je dan uit in ons speelbos of in onze binnenspeeltuin.