Binnenspeeltuin

Binnenspeeltuin Steinerbos

Welkom bij de binnenspeeltuin van Steinerbos! Onze binnenspeeltuin ligt in het speelbos van Steinerbos.

Geniet van uren speelplezier! Hier kun je klauteren, glijden, kruipen en op avontuur gaan door uitdagende tunnels en geheime gangen. Ook zijn er ballenbakken of bouw een kasteel met onze superlego blokken.

Om toegang te krijgen tot ons indoor speelparadijs reserveer dan jouw plek. Dit kan online via onze webshop. Er zijn 3 tijdvakken, namelijk van 10:00-12:15, van 12:30-14.30 en 14:45-16:45. Per tijdvak zijn 30 personen toegestaan (dit is inclusief kinderen) Elke vrijdag en zaterdag is er een extra tijdvak van 17:00-19:00. Inkom uiterlijk tot 17:30 uur.

Heb je gereserveerd maar kun je toch niet komen? Meld je dan af via 046-4268000, zodat we jouw plek aan iemand anders kunnen geven.

Kijk voor alle andere corona regels hier.

Kom en geniet bij ons van 1600 m2 indoor speelplezier!

Je kunt er rondrijden met elektrische minicars of zelfs voetballen en basketballen op ruim 2 meter hoogte! Nog niet hoog genoeg?
Probeer dan onze 12 super coole trampolines, waarvan er 4 in een hoek van 35 graden staan. Spring hier meters hoog de lucht in of maak spectaculaire salto’s. Super tof!
Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Voor hun is er de overzichtelijke peuter mini zone waar ze heerlijk kunnen spelen, kruipen en klauteren. Ook is er een trampoline en een ballenbak.
Honger of dorst gekregen? In onze horeca kun je terecht voor diverse versnaperingen door de uitgebreide keuken.
Voor de allergrootsten is er gratis WiFi en een binnen en buiten terras. Zowel buiten als binnen staan tafels en stoelen om heerlijk te zitten en te genieten van de spelende kinderen.
Ook zijn er kluisjes om je waardevolle spullen in op te bergen. Hier gaat €0,50 in en krijg je na gebruik weer retour.
Oh, en vergeet je sokken niet mee te nemen! Voor de veiligheid en hygiëne zijn deze verplicht. Geen sokken bij je? Geen probleem! Deze zijn te koop in onze binnenspeeltuin voor slechts €3,95. Lees al onze huisregels hier.
Ben je bijna jarig? Ook voor een kinderfeestje kun je bij terecht in onze binnenspeeltuin! Lees hier alles over de mogelijkheden en arrangementen die we bieden.