Op 14, 15 en 16 maart vindt er in onze binnenspeeltuin de groepsvaccinaties tegen DTP, BMR, HPV en meningokokken plaats voor kinderen t/m 18 jaar. Dat betekent dat op deze dagen onze binnenspeeltuin is gesloten.
Ons park is gewoon geopend van 10.00 – 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie op de website van GGD Zuid Limburg.

Binnenspeeltuin Steinerbos

Welkom in Eekies Rijk! DE binnenspeeltuin van Steinerbos! Onze binnenspeeltuin ligt in het speelbos van Steinerbos.

Geniet van uren speelplezier! Hier kun je klauteren, glijden, kruipen en op avontuur gaan door uitdagende tunnels en geheime gangen. Ook zijn er ballenbakken of bouw een kasteel met onze superlego blokken.

Kom en geniet bij ons van 1600 m2 indoor speelplezier!

Je kunt er rondrijden met elektrische minicars of zelfs voetballen en basketballen op ruim 2 meter hoogte! Nog niet hoog genoeg? Probeer dan onze 12 super coole trampolines, waarvan er 4 in een hoek van 35 graden staan. Spring hier meters hoog de lucht in of maak spectaculaire salto’s. Super tof!
Ook aan de allerkleinsten is gedacht. In de overzichtelijke peuter mini zone kunnen ze heerlijk spelen, kruipen en klauteren. Ook is er een trampoline en een ballenbak.
Honger of dorst gekregen? In onze horeca kun je terecht voor diverse versnaperingen door de uitgebreide keuken.
Voor de allergrootsten is er gratis WiFi en een binnen en buiten terras. Zowel buiten als binnen staan tafels en stoelen om heerlijk te zitten en te genieten van de spelende kinderen.
Ook zijn er kluisjes om je waardevolle spullen in op te bergen. Hier gaat €0,50 in en krijg je na gebruik weer retour.
Oh, en vergeet je sokken niet mee te nemen! Voor de veiligheid en hygiëne zijn deze verplicht. Geen sokken bij je? Geen probleem! Deze zijn te koop in onze binnenspeeltuin voor slechts €3,95. Lees al onze huisregels hier.

Ben je bijna jarig? Ook voor een kinderfeestje kun je bij ons terecht! Lees hier alles over de mogelijkheden en arrangementen die we bieden.