Praktische informatie

Bij onze de brasserie, het horecapunt in het park of de horeca in de binnenspeeltuin kun je terecht voor een hapje en een drankje. Op deze plaatsen is het nuttigen van eigen eten niet toegestaan. In de rest van het park is dit wel toegestaan.

Het binnen-, buitenzwembad en park zijn geheel ITS toegankelijk. Het Steinerbos biedt royale mindervalide parkeerplaatsen direct aan de ingang van het zwembad en speelpark aan. Parkeren is gratis.

Op iedere sanitaire locatie zijn mindervalide toiletten aanwezig. Deze zijn goed bereikbaar voor mensen met een beperking.

Wil je je eigen (lig)stoel meenemen? Dat mag! Ook eigen bolderkarren mogen bij ons naar binnen.

Honden zijn niet toegestaan.

Veelgestelde vragen

Mag ik het park verlaten en dan dezelfde dag terugkomen?

Dat mag. Je koopt bij ons een dagticket. Deze is dan ook de gehele dag geldig. Wil je tussendoor dus even weg? Meld je dan bij de receptie.

Is de entreeprijs inclusief alle attracties en speeltoestellen?

Jazeker! De dagentree biedt toegang tot de volgende faciliteiten:
Speelbos, blotevoetenpad, natuurspeeltuin, kinderboerderij, skelterbaan, reuzeglijbaan, reuze springkussen, roeivijver, buitenbad, binnenspeeltuin. (Tijdens het laagseizoen kunnen attracties gesloten zijn. Kijk hier voor de actuele openingstijden)

Kan ik een flesje/hapje opwarmen voor mijn dreumes?

In onze binnenspeeltuin staat een magnetron waar je een flesje of hapje voor je baby kunt opwarmen.

Hebben jullie kluisjes in het park?

Er zijn kluisjes waar je je waardevolle spullen in kunt opbergen. Je kunt hiervoor naar onze binnenspeeltuin. Daar zijn  kluisjes waarvoor een muntstuk van €0,50 nodig is. Het werkt hetzelfde als een winkelwagensysteem.

Mag mijn hond mee naar Steinerbos?

Honden zijn in ons park niet toegestaan.

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Bij Steinerbos is het toegestaan eigen eten en drinken mee te nemen. Deze mag niet genuttigd worden in onze binnenspeeltuin of op het terras van het horecapunt. In de rest van het park mag dit uiteraard wel.

Wat kost parkeren bij Steinerbos?

Zowel bij de hoofdingang van Steinerbos als bij onze Brasserie hebben we een eigen parkeerplaats. Parkeren is hier gratis.

Is reserveren voor jullie park verplicht?

Nee hoor, je hoeft niet te reserveren om ons park te bezoeken.