Dansen in het water

Bij Aquasportief Zumba® maakt men op een slimme manier gebruik van het water. De weerstand van water is twaalf keer groter dan de weerstand van lucht, dus Aquasportief Zumba® is een full body workout!

Net als bij de reguliere Zumba lessen staat fun voorop, en door de vrolijke Latijns Amerikaanse muziek zul je niet eens merken dat je met een volledige workout bezig bent zowel voor lichaam als geest. Ongemerkt werk je aan bepaalde spiergroepen, aan je uithoudingsvermogen en conditie zonder moeilijke pasjes. Aquasportief Zumba® is geschikt voor iedereen!

Verbrand calorieën en verlies gewicht in het zwembad. Het biedt je de oplossing, zodat je ook met je lichaam kan bewegen en dansen op de Latijns Amerikaanse muziek van Zumba in het zwembad. Met Aquasportief Zumba® kan je dezelfde volledige Zumba workout training doen zoals in het fitness center maar dan nu in het zwembad. Het is geschikt voor iedereen die lekker wil genieten van Zumba in het water.

De lessen worden gegeven door een officiële Aquasportief Zumba® Instructeur. Kom deze bijzondere vorm van Zumba zelf ervaren, je zult het geweldig vinden!

Tarieven

    • Aquasportief Zumba®: € 9,50
    • Aquasportief groepslessen 10 rittenkaart*: € 85,75

*Geeft toegang tot Aquasportief Aerobics, Aquasportief FIT, Aquasportief Joggen, Aquasportief Biking, Aquasportief Fitness, Aquasportief Zumba®, Aquasportief Floatfit®, Aquasportief Bootcamp en Zwangerschapszwemmen. 

De 10 rittenkaart is verkrijgbaar aan de kassa of bestel direct online!

Pas*: € 4,00
* Je koopt éénmalig een persoonlijke pas die voor meerdere rittenkaarten, abonnementen en seizoenen gebruikt wordt. Bij verlies of defect dient een vervangende pas aangeschaft te worden.

Lestijden

    • Maandag: 20:30 – 21:15 uur

Aangepaste tijden: Tijdens schoolvakanties

Zin om mee te doen? Meld je dan nu aan!