Dansen in het water

Bij Aquazumba® maakt men op een slimme manier gebruik van het water. De weerstand van water is twaalf keer groter dan de weerstand van lucht, dus Aquazumba® is een full body workout!

Net als bij de reguliere Zumba lessen staat fun voorop, en door de vrolijke Latijns Amerikaanse muziek zul je niet eens merken dat je met een volledige workout bezig bent zowel voor lichaam als geest. Ongemerkt werk je aan bepaalde spiergroepen, aan je uithoudingsvermogen en conditie zonder moeilijke pasjes. Aquazumba® is geschikt voor iedereen!

Verbrand calorieën en verlies gewicht in het zwembad met Aquazumba®. Aquazumba® biedt je de oplossing, zodat je ook met je lichaam kan bewegen en dansen op de Latijns Amerikaanse muziek van Zumba in het zwembad. Met Aquazumba® kan je dezelfde volledige Zumba workout training doen zoals in het fitness center maar dan nu in het zwembad. Aquazumba® is voor iedereen die lekker wil genieten van Zumba in het water.

De lessen worden gegeven door een officiële Aquazumba® Instructeur. Kom deze bijzondere vorm van Zumba zelf ervaren, je zult het geweldig vinden!

Tarieven

    • AquaZumba®: € 9,50
    • 10x Aquagroepslessen*: € 85,75

*Geeft toegang tot Aquasportief, Aquabiking, AquaFitness, Aquazumba®, Floatfit®, Aqua Bootcamp en Zwangerschapszwemmen. 

De 10 badenkaart is verkrijgbaar aan de kassa of bestel direct online!

Pas*: € 3,50
* Je koopt éénmalig een persoonlijke pas die voor meerdere rittenkaarten, abonnementen en seizoenen gebruikt wordt. Bij verlies of defect dient een vervangende pas aangeschaft te worden.

Lestijden

    • Vrijdag: 13:00 – 13:45 uur

Aangepaste tijden: Tijdens schoolvakanties

Zin om mee te doen? Meld je dan nu aan!