NIEUW! AQUASPORTIEF FIT
Aqua Boxing Hiit
Wil je leren boksen en tevens aan je algemene conditie werken? Dan is de Aqua Boxing Hiit echt iets voor jou! Aqua  Boxing Hiit is een full body workout waarbij  aandacht wordt besteed aan de juiste bokstechniek in combinatie met verschillende soorten core versterkende en cardiovasculaire oefeningen. Bij deze Aqua Boxing HIIT wordt ook gebruik gemaakt van HIIT.
HIIT is de afkorting van High Intensity Interval Training. Bij HIIT worden oefeningen uitgevoerd in een vooraf bepaald tijdslimiet die de hartslag flink laat verhogen. Het is de bedoeling dat je iedere oefening volledig en maximaal uitvoert. Bijvoorbeeld: 30 seconde werken en 15- seconden rust. Er is dus een trainingsperiode en een rustperiode. Het voordeel van HIIT is dat je explosieve inspanning levert in korte tijd en toch net zo veel calorieën verbrand als een duurtraining. Met HIIT training heb je geen of minder verlies van spierweefsel. Als de cardio oefeningen maar 20 minuten duren, heeft je lichaam minder tijd om zich aan de spieren te vergrijpen. Door de explosieve intervallen van inspanning wordt je hart getraind om sneller bloed rond te pompen. Daardoor kun je de inspanningen uiteindelijk langer volhouden. Het mooie aan HIIT is het afterburn effect. Dit wil zeggen, dat je lichaam nog een hele tijd doorgaat met calorieën verbranden tijdens de herstelperiode ná de training. Hierdoor verbrandt je bij HIIT meer calorieën dan een normale cardiotraining.
Lijkt het je ook leuk om te leren boksen en sterker en fitter te worden? Schrijf je dan zeker in voor deze les!
Aqua dance fit
Wil jij je ook fitter gaan voelen? Een beter uithoudingsvermogen krijgen? Dan ben je in deze les aan het juiste adres. Met deze training gaan we op muziek we aan je aerobe vermogen werken en coördinatie verbeteren. We gaan verschillende aerobe oefeningen met dansoefeningen combineren op verschillende soorten muziek. Dit is een laagdrempelige les. Iedereen kan hieraan meedoen!

Tarieven

    • Aquasportief FIT: € 9,50
    • Aquasportief groepslessen 10 rittenkaart*: € 85,75

*Geeft toegang tot Aquasportief Aerobics, Aquasportief FIT, Aquasportief Joggen, Aquasportief Biking, Aquasportief Fitness, Aquasportief Zumba®, Aquasportief Floatfit®, Aquasportief Bootcamp en Zwangerschapszwemmen.

Pas*: € 4,00
* Je koopt éénmalig een persoonlijke pas die voor meerdere rittenkaarten, abonnementen en seizoenen gebruikt wordt. Bij verlies of defect dient een vervangende pas aangeschaft te worden.

Lestijden

    • Vrijdag 19:15 – 20:00 uur
Reserveren is verplicht