+31 (0)46 – 426 8000 info@steinerbos.nl

Aquafietsen

Aquafietsen is een totale lichaamstraining waarbij u fietst in borstdiep water. U werkt aan uw conditie met een hoge vetverbranding. U traint uw buik-, bil-, borst-, rug-, schouders-, arm- en beenspieren. De gewrichten worden hierbij ontzien. Het is een training waarbij de kans op blessures minimaal is.
Aquafietsen is een gezonde training voor het hele lichaam die aan elk niveau kan worden aangepast. Aquafietsen is geschikt voor jong en oud, beginner of gevorderde. Speciaal opgeleide instructeurs begeleiden u tijdens deze trainingen.

Tarieven Aquafietsen

Losse les Aquafietsen 45 min: € 10,00*
* enkel mogelijk na aanmelding.

Kwartaalkaart Aquafietsen 45 min: € 85,00

De kwartaalkaart garandeert minimaal 10 lessen per kwartaal op 1 vast lesmoment. Er zijn per kwartaal 2 of 3 lessen gratis.

Bestel online!

Lestijden Aquafietsen

Vrijdag: 18:30 – 19:15 uur
Vervallen lessen: Tijdens feestdagen. 

Reserveren is verplicht

Pas*: € 2,50
* U koopt eenmalig een persoonlijke pas die voor meerdere rittenkaarten, abonnementen en seizoenen gebruikt wordt. Bij verlies of defect dient een vervangende pas aangeschaft te worden.

Bezoekers van Aquafietsen met een kwartaalkaart hoeven vanaf juli 2020 niet meer te reserveren. De ingeschreven deelnemers hebben toegang op hun gebruikelijke plek.