Aqua PT – Personal training in het water

Wat houdt het Aqua PT traject precies in?

Krijg personal training in het water! Het belangrijkste voordeel is dat je tijdens een Aqua training, dankzij de opwaartse kracht van het water, slechts tien procent van je lichaamsgewicht moet dragen. Je ervaart dus eigenlijk een soort gewichtloosheid. En dat heeft een aantal grote voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld je spieren trainen, zónder dat je gewrichten daardoor zwaar belast worden. Het gewicht van het water is gelijk verdeeld over je hele lichaam. Je zet dus al snel alle grote spiergroepen in je lichaam aan het werk.

Het is niet alleen geschikt voor de ervaren sporter, maar ook voor mensen met overgewicht, gewrichtsproblemen (zoals artrose, fibromyalgie of reuma) of rugklachten.

Onder begeleiding van coach Aaron Warlich ga je een traject in van 10 weken. Elke week één aqua personal training van 30 minuten. Dit kan één op één, in een groep van 2 personen of in een groep van maximaal 5 personen. In dit traject krijg je metingen en voedingsadviezen die je heel makkelijk kunt toepassen in je leefstijl.  Belangrijk hierbij is dat jij je op je gemak voelt. Samen met healthcoach Aaron worden persoonlijke wensen uitvoerig besproken, zodat deze geheel op maat is gemaakt om zo een concreet, persoonlijk en haalbaar plan op te stellen.

Voor zowel de losse les als de meerbadenkaarten PT geldt dat deze te koop zijn aan de kassa of online via onze webshop. Na aankoop maak je een afspraak met de healthcoach via 0644521671 of stuur een e-mail naar info@healthcoachaaron.nl.  Deze plant samen met jou een tijdstip in voor een Aqua training bij Zwembad Steinerbos.

Tarieven Aqua PT

    • Losse les Aqua PT:  € 65,-
    • 10 Badenkaart 1 op 1 sessie Aqua PT:  € 550,-
    • 10 Badenkaart duosessie Aqua PT:  € 450,-
    • 10 Badenkaart groepsessie Aqua PT:  € 325,-

De geldigheid van een badenkaart is 10 weken.

Voor zowel de losse les als de meerbadenkaarten geldt dat deze te koop zijn aan de kassa of online via onze webshop. Na aankoop maak je een afspraak met de healthcoach via 0644521671 of info@healthcoachaaron.nl.  Deze plant samen met jou een tijdstip in voor een Aqua training bij Zwembad Steinerbos. Kijk voor meer informatie hier.

Pas*: € 4,00
* Je koopt éénmalig een persoonlijke pas die voor meerdere rittenkaarten, abonnementen en seizoenen gebruikt wordt. Bij verlies of defect dient een vervangende pas aangeschaft te worden.

Personal training in het water, één op één. Je krijgt 10 weken lang elke week één aqua personal training van 30 minuten. Één op één begeleiding waardoor er 100% aandacht voor jou is. In dit traject krijg je metingen en voedingsadviezen die je heel makkelijk kunt toepassen in je leefstijl.

Personal training in het water, één op één. Je krijgt 10 weken lang elke week één aqua personal training van 30 minuten. Één op één begeleiding waardoor er 100% aandacht voor jou is. In dit traject krijg je metingen en voedingsadviezen die je heel makkelijk kunt toepassen in je leefstijl.

Personal training in het water met 2 personen. Je krijgt 10 weken lang elke week één aqua duo training van 30 minuten. Één op twee begeleiding waardoor er 100% aandacht voor jullie is. In dit traject krijgen jullie metingen en voedingsadviezen die je heel makkelijk kunt toepassen in je leefstijl.

Personal training in het water met max 5 personen.  Je krijgt 10 weken lang elke week één aqua training van 30 minuten. In dit traject krijg je basis voedingsadviezen die je heel makkelijk kunt toepassen in je leefstijl.