+31 (0)46 – 426 8000 info@steinerbos.nl

Het Speelbos

Steinerbos is 30 hectare groot. Dat zijn maar liefst 45 voetbalvelden en bij elkaar 300.000 m2. Dat is zeg maar … heel erg groot. En dat niet alleen. Het ligt midden in het groen. Het ligt centraal in Limburg. Het is scherp geprijsd, want je hoeft niets extra’s te betalen voor onze attracties. Nou ja, behalve voor de minicars. Het woord parkeergeld kennen we niet. En we weten alles af van spelen. Klimmen en klauteren. Zwemmen en roeien. Rondrennen en racen op skelters. Dieren voeren en tot in de lucht springen op trampolines. Je kunt je bij ons lekker uitleven en moe maken. In het Steinerbos is gewoon een hoop te beleven. Dus kom snel. Met je familie, met school of met vrienden.

Een speelparadijs 

Onze roeivijver ligt aan de rand van het park en is omgeven door de bossen. Wat in ieder geval noodzakelijk is, is dat je spierballen hebt. Want bij ons geen flitsende kano’s, maar gezellige, stevige roeiboten, waar je met maar liefst 6 mensen in kan. Of heel romantisch alleen met je vriendinnetje. Je moet dan wel minimaal 1.40 meter zijn. Misschien heb je zin om een rondje te roeien. Jij aan de ene peddel, je vader aan de andere peddel. Of misschien zijn de buren mee of je neefjes en nichtjes, dan kun je een wedstrijdje houden. Let op dat je niet uit de boot valt! De vijver is weliswaar ondiep en de boten bijzonder stabiel, maar toch … Een nat pak kun je wat ons betreft beter halen in het zwembad

Horeca

Heb je honger gekregen van al dat spelen of zwemmen? In het Steinerbos hebben we op verschillende plekken kiosken, waarvan één met overdekt terras. We verkopen broodjes, friet, snacks, dranken, ijsjes en snoep.

Wil je liever een belegd broodje of uitgebreider lunchen of dineren? Bij onze Brasserie gelegen buiten het park bij de roeiboeten kunt u terecht voor een hapje of drankje, lunch of diner. Meer informatie vind je hier!  

Plattegrond

Benieuwd hoe het park er uit ziet? Klik op de knop!

Openingstijden 2020

1 april t/m 31 oktober
10:00 uur – 18:00 uur
€ 8,95 p.p. (vanaf 1 jaar)

BIJ BUITENBAD GESLOTEN= BEGELEIDERS GRATIS!

Dierenliefhebbers

Geiten, kippen, konijnen, herten en vogels… Je kunt het zo gek niet bedenken of het dier is er wel op onze kinderboerderij. Oké. Eerlijk is eerlijk. We hebben geen leeuw. En ook geen olifant of een giraffe. Maar we hebben wel veel verschillende soorten dieren. Dieren die je normaliter ook zou kunnen vinden op een boerderij. En die mag je mee helpen voeren, aaien en knuffelen.

Soms hebben we jonge dieren. Van die rondspringende bokjes bijvoorbeeld. Die vinden we zelf altijd heel erg komisch. Of kleine lieve knuffelkonijntjes. Vraag natuurlijk wel altijd even aan de beheerder of de medewerkers van de kinderboerderij wat wel en niet mag. Voor de dieren is er bovendien speciaal eten. Dus voer ze niet met je eigen boterhammen en hou je tas dicht, want de geitjes willen nogal eens op onderzoek uitgaan naar een lekker hapje.

Bestel nu jouw kaartjes!